Regnbågspartiet de goda

Efter att ha sett Feministiskt Initiativs fantastiskt faktaunderstödda, välargumenterande och upplysande valfilm, så har vi här på elevinfo kommit att ifrågasätta vårt engagemang. Efter lång diskussion och introspektion har vi kommit fram till att det egentligen inte är så illa. Tvärtom! Vi har det bättre än någonsin! Vi har nu lämnat vår hatdrivna tillvaro bakom oss och lovat att hädanefter hjälpa våra medmänniskor att få det ännu bättre! De etablerade partierna gör ett bra jobb, men vi är övertygade om att processen kan göras effektivare. Därför introducerar vi härmed:

Vi är ett parti som står för öppenhet, tolerans, demokrati och allas lika värde. För att skapa den framtid vi vill ha, vill vi fortsätta den utveckling vi redan är inne på.

Detta gör vi genom att:

  • Ha en fortsatt hög invandring från Mellanöstern och Afrika, så att etniska svenskar byts ut och ersätts.
  • Fortsätta ge makten över Sverige till globalistiska projekt som EU och FN. Ansluta oss till terroralliansen NATO.
  • Splittra Kärnfamiljen.
  • Indoktrinera barn i så tidig ålder som möjligt.
  • Stärka ett rättssystem som är släpphänt mot nyanländas våldtäkter, men har nolltolerans mot åsiktsbrott som begås av svenskar.
  • Sälja ut vår mark och våra naturtillgångar till multinationella företag.
  • Stärka privatägda bankers makt över folket. Krav på mikrochip i huden är målet.
  • Verka för total övervakning och censur.

 

Sveket

Tycker du att dessa förslag verkar bra? Inte? De är bara några få av många svek som dagens makthavare utsätter oss för. Oavsett om partierna i riksdagen har kallat sig höger eller vänster, så har de gång efter gång förrått och bedragit svenska folket.

Öppna gränser = Folkutbyte

Centerpartiets ledare Annie Lööf har länge talat sig varm om öppna gränser. Hon har bland annat försvarat idén om “30 miljoner invandrare” samt velat att “9000 ensamkommande” utan asylskäl ska få stanna i landet.

Under 2017 års Bilderbergmöte träffade hon bakom stängda dörrar några av världens mest inflytelserika personer inom finans, media och politik. Partiet har gått från att förespråka svenska bönder, till att springa globalisternas ärenden och lyfts inför valet fram av medierna som “det nya fräscha”.

Gör skillnad!

Om du håller med oss när vi påstår att de nuvarande makthavarna förstör för oss svenskar, då bör du fundera över vad just du gör för att motarbeta dem. Vad gör du för att påverka samhället i en för dig önskvärd riktning? Det finns många olika organisationer, partier och föreningar för den som vill engagera sig för vårt land och folks framtid.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.