Södertörns Högskola utbildar vänsterextremister

Södertörns Högskola utbildar vänsterextremister

Södertörns Högskola bedriver en indoktrinering som skadar Sverige

På Södertörns Högskola ska inte studenterna lära sig att tänka logiskt och kritiskt. I stället ska de lära sig att följa vänsterpolitiska idéer. Man pratar om kritik i form av kritisk teori, men detta är helt enkelt bara ett sätt att förstöra goda normer som har fått Sverige att fungera bra. Varje spår av förmåga till självständigt tänkande hos studenterna arbetas noga bort under utbildningen. I stället lärs ett smalt och förutsägbart marxistiskt synsätt ut, som studenterna skall återge med en invecklad terminologi. Studenterna sugs snabbt in i en atmosfär som är helt skild från europeisk forskningstradition. Logiska resonemang ersätts med påhittade känslobaserade idéer.

Kön och etnicitet är ”sociala konstruktioner”

Normkritik är ett grundläggande begrepp på Södertörn. Att ifrågasätta de direkt orimliga grundsatserna som studenterna förväntas ta för givna, som t.ex. att kön och etnicitet är sociala konstruktioner, är dock helt
uteslutet. Vansinnet når nivåer som inte borde vara möjliga, som bl.a. Hanna Lindholms intervjuer med studenter visar:

Anställda och studenter används som nyttiga idioter utan att själva förstå det

Det självmord västvärlden genomgår, drivs framåt av globalistiska krafter och genomförs ivrigt av nyttiga idioter från bl.a. Södertörns högskola. De smutskastar människor som ifrågasätter, och smutskastar alternativa rörelser genom att kalla dem antidemokratiska, utan att förstå att invånarna i de europeiska länderna aldrig har haft mindre att säga till om. De verkliga makthavarna har aldrig varit längre från
folket än nu. Det har Södertörns högskola en del av skulden för.

16 thoughts on “Södertörns Högskola utbildar vänsterextremister

 1. Det är dåligt att ni skitar ner skolornas dörrar under era nattliga aktiviteter, men det kan vi stå ut med. Det går åt lite kemikalier så är dörren ren igen, och eleverna hann aldrig se skiten. Det som är riktigt bedrövligt är att ni riktar det dunkla budskapet till omyndiga skolelever/barn. Snacka om försök till hjärntvätt av kommande generationers väljare! Det finns tydligen inget utrymme för grundläggande demokratiska principer i era ambitioner att undergräva rättssamhället, och då kratta manegen för ert kommande maktövertagande.

 2. Jag minns när jag trodde vänstern var goda och högern onda, det var tider det! Viktigt att våga ifrågasätta sin egen tro, om man inte vågar så är man fanatiker. Det lustiga är att fanatiker aldrig ser sig själva som fanatiker utan alltid berättigar sin fanatism genom att kalla sig själva goda… Vilken soppa… Den ondska som som förgiftar samhällen kommer aldrig från ett uppenbart håll. Den uppstår i det som vi fanatiskt håller som den högsta sanningen, den ”sanning” som gör att vi är beredda att hata andra för att beskydda. Godhetsfascismen är ondskans nya ansikte. PKismen är Nazismen 2.0.
  PKismens blinda idéer om godhet utgår från dogmer och saknar djupare insikt och visdom.
  Visa andra kärlek och respekt men var aldrig självutplånande. Hjälp andra så mycket du kan men inte mer än du kan. Respektera andra men inte på bekostnad av självrespekten. Vi måste sätta gränser, som personer och som nation om vi ska kunna vara till nytta för omvärlden.
  Vi måste även våga prata med oliktänkande, för det är nämligen så att sanningen gör dig fri. Har du sanningen som högsta mål och syfte så kan du aldrig rädas ett samtal mellan oliktänkande. Det är aldrig för mycket samtal och för öppna sinnen som bäddar för konflikt. Det är när samtalen upphör som kriget börjar…

  Fråga dig själv vad du föredrar; samtal eller vapen? Tänk USA/Nordkorea och tänk ordentligt. För det beslut du tar idag är morgondagens verklighet.

  PS.
  Bra jobbat fantastiska ”vandalister” 😉 vårt samhälle tål lite vild affischering i det fria ordets namn.

 3. Ursäkta, men är inte både Hirdman och Arnstad knutna till Stockholms universitet snarare än till Södertörn? Ta det inte personligt, men nästa gång ni startar en kampanj mot en enskild plats, håll er till den eller bredda ert fokus. Annars blir saker liksom bara fel.

 4. Älskar att det är södertörn som sabbar den svenska värdegrunden. Vad är sverige internationellt känt för? (Relativ) jämlikhet mellan klasser och kön. Demokrati, stark arbetarrörelse, etc. Hur är ni, som öppet länkar till nazi-sidor som Nordfront, beskyddare av den svenska värdegrunden, har ni tänkt er? Och ”invånarna i de europeiska länderna aldrig har haft mindre att säga till om”? Europa är alltså mindre demokratiskt nu än när Nazistern styrde tyskland och i stort sett hela östeuropa var satellitstater till Sovjet? Och visst, demokratin är på fall i europa. Östeuropa, framför allt. I Polen och Ungern håller högernationalister (Som själva beskriver sig som oliberala och odemokratiska) på att nedmontera demokratierna. Vad säger SD om det? De flyttar fanemig dit! I the economist’s demokratiindex för 2017 rankar Sverige 9.39/10. Ungern, dit bl.a Almqvist flyttat, ligger på 6.64. Ska ni låtsas värna ”svenska värderingar” kan ni väl åtminstone låtsas inte vara nazister? Eller har jag gått och blivit indoktrinerad i vänsterextremism nu?
  Källor: http://foreignpolicy.com/2018/02/05/hungary-and-poland-arent-democratic-theyre-authoritarian/
  http://www.nsd.se/nyheter/sd-almqvist-flyttar-till-ungern-7633582.aspx
  https://www.etc.se/inrikes/ted-ekeroth-planerar-flytt-till-ungern
  https://infographics.economist.com/2018/DemocracyIndex/

 5. Vackert att se att det finns folk som kämpar mot förtrycket och hjärntvätten.

  Vi är många som står bakom er!

 6. Rent sakligt har ni fullständigt rätt i denna kritik. Fortsätt med det och låt inte de riktiga fascisterna(de som kallar er fascister och nazister) på bland annat SVT slå ner er. (Vad som är mindre bra är att skapa badwill genom att stöka ner. Var ödmjuka därvidlag och be om ursäkt och kanske hjälp städa upp).

 7. Ni är för härliga i era konspirationsteorier ^^ Synd för er att ni inte har någon nazi skola, det får bli blot i en lada utanför i Uppsala nästa år stället. Ha så roligt, tack för affischen era kontraproduktiva troll.
  Här är ett citat från Mao som ni säkert har väntat på 🙂

  It is good if we are attacked by the enemy, since it proves that we have drawn a clear line of demarcation between the enemy and ourselves. It is still better if the enemy attacks us wildly and paints us as utterly black and without a single virtue; it demonstrates that we have not only drawn a clear line of demarcation between the enemy and ourselves but achieved a great deal in our work.

 8. usch, vilken nazistpropaganda!
  Hemskt att läsa. Redan inledningsvis finns direkta sakfel. ”VI svenskar byts ut mot invandrare”- hur då?
  Rent praktiskt, skulle en av oss svenskar bli utskickade när en invandrare kommer hit? Det är ju ett skämt.
  Undrar hur ni skulle vilja bli mottagna i ett annat land om det blev krig här.

   1. Är du utbildad på Södertörns högskola?
    Byta ut behöver inte betyda att utbyte sker ett mot ett. Svenskarna föder ungefär 1,8 barn per par. Men befolkningen ökar stort. Vad tror du det beror på? År 1900 var 0,7% i Sverige invandrare (och då mest från övriga nordiska länder). I dag har ungefär 30% av befolkningen i Sverige inte två svenska föräldrar. Det är klart som fan att det svenska folket byts ut mot andra folkslag.

  1. Om det skulle bli krig här i Sverige skulle jag göra som Finland gjorde under andra världs kriget och kämpa för mitt land.

   Alla kan inte lämna Sverige om det skulle hända något här så jag tänker hjälpa Sverige och svenskarna medan du lämna Sverige och åka till ett annat land som du tycker är fint.

 9. Sorgligt nog har ni smutsat och sabbat det goda arbetet runt fägringen av Flemingsberg inatt. Ni har hängt era affischer på värdesaker, glasrutor, konstföremål och privat egendom. Inte bara föreningslokaler har smutsats ner efter nattens pådrag utan också företagen här. Kostnaden för rengöring efter nerplockandet av era affischer kommer att kosta oss flera tusen kronor. Det kan sägas att er propaganda blivit mer av att skjuta sig i foten. Ni är inte annat än meningslösa vandalister!

  1. Vad som är sorgligare och skadligare än affischklister är en fördärvad ungdom.
   Aktivisterna undviker normalt privat egendom och småföretag, men ibland begås misstag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.