Stoppa hjärntvätten i skolan

Stoppa hjärntvätten i skolan!

Tycker du att skolan är politiskt neutral? Enligt läroplanen ska undervisningen i skolan vara saklig och allsidig. Många elever upplever att den inte är det.
  • Har du undrat varför din historielärare kallar de som kämpat för vitas rättigheter för rasister, medan de som kämpat för svartas rättigheter har kallats frihetskämpar?
  • Har du undrat varför dina lärare tycker det är okej att näthata mot Donald Trump, sverigedemokrater och kristna, men inte mot feminister, muslimer eller sossar?
  • Har du undrat varför källkritik alltid handlar om att kritisera de som ifrågasätter makten, men aldrig att kritisera de som har makten?
Har du undrat det så är du inte ensam!   Är du orolig för att förlora kompisar om du tycker fel? Rasist, islamofob eller homofob vill du inte vara.
  • Måste du tänka efter noga innan du öppnar munnen så att du inte säger något olämpligt? Ska du behöva känna så?
  • Skolan skapar ett grupptryck som gör det lätt att bli utstött och utfryst om man säger vad man tycker. Känner du av det?
Är du en av dem som inte är feminist men inte vågar säga det? Lika lön, möjligheter och rättigheter – helt okej, och man behöver inte hata män för att tycka att detta är bra. Men radikalfeminismen går över alla gränser.
  • Verkar det troligt att alla skillnader mellan kvinnor och män bara beror på ”patriarkala strukturer” och inte på att vi faktiskt är olika?
  • Att säga att du tror på och uppskattar mäns och kvinnors medfödda olikheter ger dig antagligen stora problem.
Är du orolig för att säga vad du tycker till din lärare? För att få bra betyg räcker det inte alltid att jobba hårt och förstå det man pluggar om man uttrycker fel åsikt, t.ex. i en uppsats.
  • Borde inte betyget visa vad du kan, istället för vad du tycker i politiska frågor? En lärare kan bedriva vänsterextrem propaganda i klassrummet utan att förlora jobbet, trots att läraren ska vara neutral, men en annan lärare som är kritisk mot invandringen skulle sparkas direkt.
  • Är det okej att skolan bedriver politisk propaganda?
  Det krävs att alla skall ställa upp på rätt värdegrund. Men vad är egentligen rätt värdegrund? Analyserar man begreppet ser man ganska enkelt att det består av ett antal enskilda åsikter. Vänsterliberala åsikter. Slutsatsen är alltså man måste ha vänsterliberala åsikter för att bli godkänd. Vi har helt enkelt inte åsiktsfrihet i Sverige. Det hjälper att skaffa likasinnade kamrater. Det kan finnas fler än du tror bara på din skola och ännu fler utanför. Hör av dig till oss! Då kan du träffa kompisar.   För vidare läsning, följ våra länkar  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.